A căzut prin tavanul restaurantului la care lucra

0
1366

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a căzut, marți, de la doi metri înălțime în timp ce era în timpul programului de lucru la restaurantul McDonald’s din Târgu-Jiu. Acesta a urcat în podul construcției și a picat efectiv prin tavan. Angajatul restaurantului s-a ales cu capul spart și fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

”În această dimineață instituția noastră a fost anunțată de serviciul de urgență 112 de producerea unui eveniment la un restaurant! Din informațiile pe care le deținem un bărbat a căzut de la aproximativ 2 metri înălțime. La fața locului s-au deplasat 2 inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență Tg -Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conform legislației în vigoare evenimentul va fi cercetat de către o comisie nominalizată de catre angajator și avizat de către instituția noastră” a transmis Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.