6 primari liberali ar fi bătut palma cu PSD și ar urma să fie prezentați în conferințe de presă, în acest an

0
172

6 primari liberali ar fi bătut palma cu PSD și ar urma să fie prezentați în conferințe de presă, în acest an, spun diverse voci de pe scena politică. Unii dintre ei, au avut deja declarații de apreciere la adresa liderilor social-democrați Mihai Weber și Cosmin Popescu, cum este cazul lui Mădălin Ungureanu, edilul din Bălești, care a participat și la discuțiile cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Speculațiile au apărut și după ce unul dintre cei mai importanți primari PNL din județ, Constantin Bobaru de la Bumbești-Jiu, a fost, luni, la conferința PSD.

La Interviurile Infinit FM, într-o discuție cu vicepreședintele PSD Gorj, Claudiu Manta, Viorel Caragea a nominalizat primarii PNL care ar fi ajuns la o înțelegere cu social-democrații.

Aristică Coiculescu, primarul liberal din Arcani, recunoaște că are o relație foarte bună cu conducerea PSD Gorj. Șefilor săi de partid le reproșează o slabă comunicare cu teritoriul.

Coiculescu neagă că i-ar fi fost condiționate finanțările de trecerea la PSD. Ba mai mult, edilul zice că dacă va fi invitat, va participa la conferința de presă a social-democraților.

Constantin Drăgoescu, primarul PNL din Fărcășești, dă asigurări că n-a fost ofertat de PSD.

Dumitru Tăloi, edilul din Ciuperceni, este hotărât să rămână în PNL. Spune că și-a rezolvat problemele pentru comunitate singur, fără sprijinul guvernului actual.

Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj, nu vrea să comenteze zvonurile apărute în spațiul public privind plecarea unor primari.

Pantelimon Manta, fost lider liberal, crede că primarii vor să treacă la PSD ori să-i ajute pe social-democrați la alegeri, pentru că organizația județeană a PNL este ”destul de inactivă”.
Sursa aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns