3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale implicate într-un accident

0
213

Un eveniment rutier a avut loc în cursul zilei de luni, 20 Noiembrie 2023, pe DN1, în zona localității Bărcănești din județul Prahova.

Din primele informații, în jurul orei 08:00, a avut loc un incident petrecut pe DN1, în zona Petrobrazi, aproape de localitatea Bărcănești în care au fost implicatu 3 autoturisme ale poliței militare.

Evenimentul nu a cauzat victime, însă pentru gestionarea situației și evacuarea vehiculelor implicate, traficul este limitat pe prima bandă. Autoritățile estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 09:00.

”În dimineața zilei de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona podului Rafinăriei Petrobrazi, pe sensul de mers București către Brașov, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul ar fi avut loc între 3 vehicule aparținând Ministerului Apărării Naționale, conduse de 3 bărbați cu vârstele de 36, 40 și 41 de ani.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Traficul este dirijat de către polițiștii rutieri” transmite IPJ Prahova.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.