100 de noi blocuri în zona Narciselor. Când vor fi gata

0
94
blocuri anl tg jiu

Au fost finalizate studiile de fezabilitate pentru realizarea blocurilor din zona Narciselor, a municipiului Tg-Jiu. Autoritățile locale vor să construiască 100 de blocuri. Investiția este finanțată prin fonduri europene se preconizează a fi gata în 2026. Aproximativ 600 de familii vor primi o locuință.

Valoare proiectului este de 35 de milioane de euro finanțați prin PNRR. Pentru ca investiția să fie realizată în termenele impuse, lucrarea nu se va licita la pachet.

„Au fost predate de către proiectant studiile de fezabilitate. Deja demarăm următoarele etape. Vorbim de 100 de blocuri noi, pentru tineri, pe o suprafață de 7 hectare, în total 600 de unități locative. Acestea trebuie realizate până la 30 aprilie 2026. Dorim ca până la sfârșitul anului să încheiem contractele de execuție pentru aceste blocuri. Va fi o nouă zonă rezidențială a Municipiului Târgu Jiu. Tot în această zonă va fi realizată și o creșă, un obiectiv reglementat clar în privința finanțării. Va fi și un complex sportiv, proiect elaborat și deja depus la CNI”, a declarat directorul departamentului Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Raul Chiriac.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.