Tort Paccheri cu crema de branza

0
43

Un desert minunat, rapid si delicios! P.S. Poate inlocui chiar si pasca in aceste zile! 😉 Spor si pofta buna!

INGREDIENTE

  • Branza dulce de vaci cca. 1000 g., Zahăr pudra cca. 200 g, Ouă 4 bucati, Sare de mare, Zahar vanilat Bourbon 1 plic, Esenţă de vanilie 1 lingura, Esenţă de lămâie 1 lingura, Mix de merisoare, stafide, arahide si caju cca. 200 g, Papaya confiata cca. 100 g, Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g, pesmet cca. 2 linguri.

Portii: 12 Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Paccheri cu crema de branza :

Branza de vaci, zaharul pudra, zaharul vanilat, esentele si ouale se amesteca energic pana se obtine o crema omogena.

Apoi se adauga mix-ul de merisoare, stafide, arahide, caju si bucatele de papaya confiata, amestecandu-se usor pana ce se inglobeaza toate in crema de branza.

Într-un vas termorezistent se așează pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare.

După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de branza cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri.

Se dă la copt cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se presara pesmet, lăsându-se la copt încă 5 minute neacoperit.

Spor și poftă bună!

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns