Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat

0
50

N-avem timp dar avem codita de purcel afumat . De-al nostru de casa , adica din sursa sigura de hranire , crestere , taiere si afumare . De mult spun eu ca mare noroc avem ca mai avem acces la asemenea produse pentru prepararea hranei .Daca am fiert codita de purcel bine mai trebuie inca 15 minute sa fie gata supa .

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 codita de purcel afumat
  • 1 ceapa galbena
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 tija telina apio
  • 1 lingura pasta Kapia cu telina -productie proprie
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 pahar iaurt grecesc 10%
  • 3 linguri orez
  • 1/2 lamaie -zeama -optional
  • sare -optional

Portii: 4 Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat :

  1. Codita de purcel se opareste cu apa fierbinte .
  2. Pentru grabirea procesului de fierbere se infierbanteaza apa la fierbator .
  3. Puneti afumatura la fiert impreuna cu 2l apa fierbinte .
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Ceapa , telina , patrunjelul si usturoiul se taie grosier si se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie .
  6. Puneti legumele la fiert in oala care clocoteste cu afumatura .
  7. Dupa 30 minute incercati sa vedeti daca codita a inceput sa se patrunda .
  8. Adugati orezul si pasta de ardei .
  9. La sfarsit se scoate coada afumata din zeama si se portioneaza pentru distribuire in fiecare farfurie .
  10. Dregeti supa cu iaurt .Daca doriti mai acra si cu zeama de lamaie .
  11. gustati si sarati daca mai este nevoie .
  12. Spalati salata verde .Trageti oala de pe foc .
  13. Adugati salata verde taiata fideluta .Imi place sa pun salata verde la sfarsit doar pentru ca sa nu se piarda din vitamine .
  14. La servire decorati cu rondele de ardei iute rosu .

Sa aveti pofta buna !!!

The post Supa de salata verde cu iaurt si codita de purcel afumat appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns