Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou

0
56

Spanacul verde scazut este destul de putin caloric . Mi-am amintit de copilarie cand mama ne facea cate o paine prajita in ou ca sa suplineasca lipsa de consistenta a mancarii de spanac . Eu am mai pus si niste carnat de casa cu busuioc sa-i dea gust bun .
Asta-i pofta ce-am poftit de spanac cu paine prajita in ou .

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac tocat[ congelat ]
  • 300 gr carnat de casa cu busuioc
  • 300 gr lapte
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1/4 lingurita nucsoara macinata
  • piper negru macinat
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • rosii , ardei iute -pentru servire

Portii: 4 Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou :

  1. Feliati carnatiirondele si-prajiti in cratita cu cei 100 ml ulei pana se rumenesc .
  2. Se scot rondelele de carnat alaturi pe o farfurie si in uleiul incins se amesteca faina alba .
  3. Nu lasati faina sa se arda , adugati imediat laptele si amestecati . Sarati .
  4. In sosul format adugati spanacul tocat .
  5. Condimentati cu nucsoara si piper .
  6. Nu este nevoie de usturoi . Gustul de usturoi a fost lasta in ulei prin prajirea carnatului .
  7. Bateti ouale spuma si le sarati .
  8. Ouale se amesteca cu smantana .
  9. Painea se da prin oul batut cu smantana si se prajeste in ulei incins .
  10. Scoateti painea prajita pe un servet de hartie care va absorbi excesul de ulei .
  11. La servire puneti rondelele de carnati peste spanac si decorati cu ardei iute si rosii .
  12. Alaturat de spanac puneti painea prajita in ou .

Pofta buna !!!!

The post Spanac scazut cu carnati si paine prajita in ou appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns