Rondele de cartofi cu parmezan

0
68

Rondele de cartofi cu parmezan. Toată lumea iubește acești cartofi și sunt ușor de făcut. Azi nu am vrut să mănânc carne, așa că am pregătit acești cartofi cu parmezan, în stil italian. Eu i-am făcut cu unt, dar dacă țineți post puteți înlocui untul cu ulei. Pot fi folosiți și pe post de garnitură.

Ingrediente. Rondele de cartofi cu parmezan

75 grame de unt topit 55 grame de făină 55 grame de parmezan ras Sare și piper la gust 6 cartofi medii, fiecare tăiat în 4 runde pe lung condimente italiene Mod de preparare:

Se pune untul topit într-o tavă.
Într-o pungă de plastic amestecați făina cu parmezanul, făina și piperul. Apoi puneți cartofii în pungă și agitați bine pentru a-i acoperi cu amestecul din pungă.
Scoateți cartofii și îi așezați în tavă, într-un singur strat. Puneți tava în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Apoi întoarceți feliile de cartofi și stropiți cu condimente italiene. Se pune la cuptor din nou pentru încă 30 de minute sau până se rumenesc.

Foto: www.tasteofhome.com

Mod de preparare:

Se pune untul topit într-o tavă.
Într-o pungă de plastic amestecați făina cu parmezanul, făina și piperul. Apoi puneți cartofii în pungă și agitați bine pentru a-i acoperi cu amestecul din pungă.
Scoateți cartofii și îi așezați în tavă, într-un singur strat. Puneți tava în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Apoi întoarceți feliile de cartofi și stropiți cu condimente italiene. Se pune la cuptor din nou pentru încă 30 de minute sau până se rumenesc.

Foto: www.tasteofhome.com

The post Rondele de cartofi cu parmezan appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns