#România votează #PSD la Alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019!

0
70

Partidul Social Democrat Gorj a organizat la sfârșitul săptămânii o ședință de lucru, la Motru, în care au participat toți primarii din localitățile Cătunele, Văgiulești, Samarinești, Glogova, echipa PSD Motru, precum și toți consilierii locali din aceste zone.

La întâlnire a fost prezent și liderul de sindicat, Nelu Roșca.

După ce toate aceste structuri teritoriale au fost consolidate, abordăm 26 mai 2019, cu încrederea câștigării alegerilor pentru Parlamentul European.

Conducerea partidului a prezentat toate aspectele legate de noua legislație electorală, precum și modul de desfășurare al alegerile europarlamentare.

„Suntem pregătiți și hotărâți să câștigăm aceste alegeri . S-au stabilit responsabilitățile prin punerea în funcțiune a staff-urilor de campanie a fiecărei organizații teritoriale și venim în fața gorjenilor cu proiecte clare, viabile, astfel încât să ne voteze și să voteze candidații noștri.”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- P.S.D.
Executat de: SC NEW GRUP IMPACT SRL
CUI mandatar financiar coordonator 41190008
Tiraj: 1000

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns