ROMANESCU sare la gâtul FAMILIEI Tudor. Adrian: A fost o GREŞEALĂ că a ajuns PRIMAR

0
37

Edilul liberal al Târgu-Jiului a avut o reacţie dură, după ce viceprimarul social-democrat i-a cerut să-şi ceară scuze angajatelor Direcţiei Evenimente pentru că le-a jignit

Ultima dispută dintre Marcel Romanescu şi Adrian Tudor a pornit în urma declaraţilor făcute de primarul Târgu-Jiului la un post local de televiziune cum că în primărie s-ar fi angajat, în trecut, fiice şi amante. Viceprimarul s-a arătat revoltat şi i-a cerut edilului să-şi ceară scuze public angajatelor. Marcel Romanescu a răspuns cu un atac la adresa familiei Tudor.“Dacă mai are Adrian Tudor pe cineva din familie de angajat, îi promit că scot post la concurs sau dacă doreşte, din rudele dânsului, se pot înscrie la concursul pe care l-am organizat acum la Direcţia de Evenimente, asta, dacă mai există cumva cineva din neamul Tudor neagajat la stat”, a declarat primarul liberal.

Tudor: Ne-am convins. Romanescu NU POATE CONDUCE oraşul

În replică, Adrian Tudor îi solicită în continuare lui Marcel Romanescu să-și ceară scuze public angajatelor primăriei pentru că le-a jignit. Spune că asta așteaptă și opinia publică. „Să-şi ceară scuze doamnelor căsătorite pe care le-a jignit. Opinia publică a rămas oripilată de declaraţiile unui om care se prezintă profesor universitar, un om cu o educaţie aleasă. Eu şi soţia mea lucrăm la stat. Situaţia este similară şi în familia Romanescu. Şi soţia dânsului lucrează la stat. Să stea liniştit, că nu e ilegal. În loc să arate că are un proiect pentru Târgu-Jiu, iese cu declarații care nu aduc plus valoare vieții târgujienilor. Ne convingem pe zi ce trece că primarul Romanescu nu poate conduce acest oraș, că a fost o greșeală că a ajuns în fruntea municipiului”, a conchis viceprimarul social-democrat.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns