Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

0
40

"retete pentru mese in familie"

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • unt
  • 2 portocale mari
  • ulei de masline
  • 3-4 cartofi noi
  • 1 ceapa alba
  • 2 catei usturoi
  • apa
  • condimente
  • salvie proaspata

Portii: 3 Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi:

Puiul se spala,se sterge cu prosoape de hartie,se cresteaza,se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline.

Punem intr-o tava de ceramica,cu putina apa,si turnam deasupra sucul de portocale stors.

Se acopera cu folie de aluminiu ,se da la cuptor pentru circa 30 minute,se scoate se stropeste cu sosul de portocale.

Cartofii se spala bine,se taie bucati mari,ceapa o taiem solzisori,iar usturoiul il strivim.

Se adauga in tava langa pui si se la la cuptor pana cand puiul se rumeneste bine si cartofii se inmoaie.

Pofta buna!

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns