PSD Gorj își alege liderii

0
181

PSD Gorj intră în febra alegerilor. La nivel central s-a stabilit ca și în filiala județeană să aibă loc schimbări de lideri. La cererea actualului președinte, Florin Cârciumaru, Gorjul se alătură în felul acesta organizaților care trec printr-o serie de alegeri în prag de scrutin europarlamentar.

Comitetul Executiv Național al PSD a decis ca în perioada 15 februarie – 15 martie să se organizeze alegeri în toate organizațiile județene conduse de președinți interimari. „S-a dat drumul la alegeri în acele localități unde conducerea era interimară. S-a stabilit și un calendar pe baza căruia fiecare să-și organizeze etapele premergătoare alegerilor. Noi am organizat deja un CEX deci vom stabili într-un interval de două săptămâni când va fi organizată Conferința de Alegeri și când urmează să fie depuse candidaturile. Agenda este deschisă pentru oricine. Alegerile trebuie să se desfășoare într-un cadru democratic”, a declarat Mihai Weber.

Fac față

Deși timpul este scurt, social-democrații gorjeni susțin că pot face față alegerilor interne și celor europarlamentare. „Tocmai pentru a avea suficient timp pentru pregătirea alegerilor europarlamentare s-a stabilit și această perioadă foarte strânsă. E adevărat,perioada este scurtă dar ne dorim cu toții o pregătire mai intensă și cred că, pentru că noi, la Gorj, am demarat deja lucrurile, am considerat că putem merge în paralel și cu o Conferință de Alegeri”, a declarat președintele PSD Târgu Jiu Aurel Popescu.

Fără aliați

Președintele executiv al PSD Gorj susține că în privința targetului de la viitoarele alegeri nu s-au discutat prea multe însă este convins că organizația va scoate un scor bun. Chiar și în codițiile în care campania o vor purta separat de colegii de alianță. „Eu sunt convins că vom avea un rezultat bun chiar foarte bun. Noi am dovedit și până acum că suntem un partid unit. Sunte cel mai mare partid din România. Nu am stabilit un target dar e unul ambițios și sunt convins că îl vom atinge. Încă nu se știe dacă vor fi liste comune sau mergem separat. Dacă stăm să ne gândim că facem parte din familii diferite în Parlamentul European este puțin probabil că vom merge pe liste comune”, a mai declarat Weber.
Sursa aici

Lasă un răspuns