Negresa cu afine si nuci – de post

0

O prajitura pufoasa, delicioasa, perfecta pentru zilele de post! Nu ramane decat sa o incercati si sa va bucurati de gustul ei!

INGREDIENTE

  • 350 ml bautura de orez
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • Un praf de sare
  • 250 g dulceata de afine
  • 150 ml ulei
  • 500 g faina alba
  • 30 g cacao neagra
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lgt esenta de rom
  • o mana de nuca

Portii: 30 Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu afine si nuci – de post:

Intr-un bol se pune bautura de orez. Se adauga sarea, zaharul, zaharul vanilat si se amesteca bine pana ce se topeste tot zaharul. Se adauga apoi dulceata, esenta de rom, uleiul iar la final faina, cacaoa si praful de copt. Se omogenizeaza bine.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se niveleaza iar deasupra se asaza nucile taiate in bucati mai mici. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade si se lasa timp de 40 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scoate din cuptor si se lasa la racit, daca aveti rabdare.

Pofta buna!

The post Negresa cu afine si nuci – de post appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

O Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Lasă un răspuns