Eșecul cu nr.2! Postul de secretar al Primăriei Stănești rămâne vacant, jurista tot sub linie

0
19

Prima pagină · Dezvaluiri · Eșecul cu nr.2! Postul de secretar al Primăriei Stănești rămâne vacant, jurista tot sub linie

Eșecul cu nr.2! Postul de secretar al Primăriei Stănești rămâne vacant, jurista tot sub linie

Popescu Florina, jurista angajată din afara Primăriei Stănești, a dat chix pentru a doua oară la concursul pentru ocuparea postului vacant de secretar al primăriei. Respectiva a obținut 61,8 puncte la proba scrisă a concursul organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici, după ce contracandidata sa nu a reușit să treacă nici de proba de dosare. Jurista a fost respinsă dar a contestat nota, obținând, surprinză, un punctaj mai mic după recorectarea lucrării sale. Mai exact, Popescu Florina a luat, după recorectare, nota 5.69 și a rămas tot sub linie, dar cu contract de 3000 de lei lunar la Primăria Stănești.

Primăria Stănești din Gorj funcționeză, în prezent, fără secretar, asta pentru că, din nefericire, candidatele care au aspirat la post nu au reușit să treacă de concursul organizat, deja de două ori, de ANFP. Jurista angajată a primăriei a încercat de ambele ori să promoveze concurs dar, de fiecare dată, s-a poziționat sub linie, la ultimul concurs din această vară nevând, de fapt, nici măcar concurență pe post.


Popescu Florina a luat puțin peste 1.00 la concursul din iarnă iar acum a luat puțin peste 6 semn că, după ce rezultatul a devenit public, criticile au determinat-o să ia în serios concursul. Dar nu prea în serios, dovadă că la proba de luna trecută tot nu a obținut minimul 7, iar după contestații chiar i-a scăzut nota la 5.

Scandal de Gorj a relatat, în iunie, despre primul eșec al celor două candidate, aspirante la postul de secretar de primărie, iar una dintre cele cu nota de 1 s-a revoltat, comentând pe o rețea de socializare, că cineva din primărie nu ar încăpea de ea. Asta, deși rezultarele la concurs erau publice, fiind organizate de ANFP, postul fiind unul plătit din bani publici.

Și de data aceasta, publicația a decis să facă public rezultatul, știut fiind că Primăria Stănești este una cu probleme, în care respectarea legii nu prea este luată în serios, dovadă că angajările se fac în familie, și în funcție de interesul celor din fruntea administrației locale. Nu degeaba primarul și-a angajatul fiul director de cămin cultural și pe fostul primar, soț al contabilei-șefe a instituției publice, funcționar public în primărie. Și asta, doar în mandatul actualului primar liberal, Liviu Blideanu, de profesie veterinar.

Recomandă acest articol: facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

13.08.2019. 03:00

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns