Cornuri cu cârnaţi Caroli Maestro

0
20

Numai bune ca aperitiv sau pacheţel pentru şcoală/servici sau de ce nu, drumeţii! 😉

INGREDIENTE

    • foietaj Bella cca. 500 g,
    • Pentru umplutură:
    • sos de roşii/ketchup cca. 5 linguri
    • cârnați țărănești semi-afumați Maestro,
    • Pentru topping:
    • ouă 1 bucată,
    • sare iodată,
    • caşacaval ras cca. 50 g,

Portii: 8 Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu cârnaţi Caroli Maestro:

  • Foietajul se unge cu ketchup, apoi se taie cu rola de pizza, fasii de 10 cm lungime si 3 cm latime. Pe fâşiile de foietaj se aşează cârnaţii la un capăt, apoi se rasucesc uşor până învelesc tot cârnatul(vedeti in imagini!), apoi se aseaza in tava tapetata cu foaie de pergament. Se ung cu ou bătut, se presară, sare şi caşcaval ras, apoi se pun la cuptorul incins in prealabil, ptr cca. 15 minute la 250 grade. Spor şi pofta buna!

The post Cornuri cu cârnaţi Caroli Maestro appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns