Copii de la CSCCNS Târgu-Jiu, implicați în campania națională „Plantăm fapte bune în România”

0
101

„Plantăm fapte bune în România”, o acțiune care a adunat toate categoriile sociale. Mai mulți tineri din centrele sociale ale Direcției Generale de Protecție a Copilului Gorj au participat la evenimentul desfășurat la Negomir. Pe lângă acțiunea ecologică, tinerii ce urmează să părăsească sistemul social au căpătat o ” lecție de viață”.

Șapte beneficiari ai Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale (CSCCNS) Târgu-Jiu au participat la o acțiune de împădurire, desfășurată în comuna Negomir din județul Gorj. Activitatea a fost organizată de către Asociația „TEAM for NEXT GENERATION”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Comunei Negomir, precum și cu Serviciul de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj, făcând parte din campania națională „Plantăm fapte bune în România”.„Prin facilitarea participării celor șapte tineri la această activitate, care s-a realizat pe bază de voluntariat, personalul de specialitate al CSCCNS Târgu-Jiu, a urmărit, pe lângă realizarea scopului inițial al acțiunii, acela de prevenire a alunecării de teren prin împădurire, și oferirea unei șanse tinerilor care urmează să părăsească sistemul de protecție, să-și formeze și să-și dezvolte o serie de abilități privind deprinderile de viață independentă, precum și crearea de noi oportunități în ceea ce privește petrecerea timpului liber și de socializare”, a declarat directorul DGASPC Laurențiu Diaconescu.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns