Ciurel și-a deconspirat sursele din CEO! Consilier local PSD și șefi din companie, printre informatori!

0
53

Prima pagină · Dezvaluiri · Ciurel și-a deconspirat sursele din CEO! Consilier local PSD și șefi din companie, printre informatori!

Ciurel și-a deconspirat sursele din CEO! Consilier local PSD și șefi din companie, printre informatori!

O declaraţie a fostului manager al CEO, Laurenţiu Ciurel, la Sud FM, în urmă cu două săptămâni, le-a dat fiori reci surselor acestuia din compania energetică. Practic, pe Ciurel l-a luat gura pe dinainte și a povestit cum era consultat de cei din compartimentul care se ocupa cu achiziția de certificate de CO2, unde echipa de trading e formată din două persoane. De-a lungul vremii, Ciurel i-a deconspirat pe toți cei care îi dau informații din CEO, pe care acesta le publică, ulterior, pe blogul personal.

”Ați văzut ce scrie raportul! Vine ăla cu hârtia, > încontinuu, sunt șapte-opt hârtii…Mă consultau oamenii și pe mine. Bă, faceți scris, nu le mai spuneți la telefon, că o să dea vin ape voi. Asta le-am spus încontinuu. Acuma da, că altfel erau și ei prinși în raport. Bălășoiu deja a spus că e vina lor că n-au cumpărat. Noroc că au avut hârtiile astea…a dat-o pe ei în secunda unu”, a fost declarația lui Laurenţiu Ciurel de la SudFM care a creat panică printre informatorii săi din companie.

Constantin Ștefan, consilier local PSD la Tg-Jiu, este singurul dealer tranzacții certificate la CEO, în contextal în care colegul său de birou e mai nou în companie și nu e implicat în achiziția de certificate.

În aceste condiții este evident că Ștefan este informatorul pe care Laurențiu Ciurel l-a deconspirat, în direct la radio, prin declarațiile pe care le-a făcut, privind achiziționarea de certificate de CO2 de către companie. De altfel, declarațiile fostului manager i-au dat fiori lui Ștefan, mai ales că asupra sa planau unele suspiciuni cu privire la faptul că divulgă informații confidențiale din companie, legate de tranzacțiile CEO pe bursa EEX.

De-a lungul vremii au existat speculații cu privire și la alți informatori ai fostului manager, deconspirați, după ce acesta a folosit, pe blogul său, informații din sfera acestora de activitate. Printre sursele lui Ciurel se află și directorul Direcției Strategie Dezvoltare din CEO, Ion Petroniu, cu care fostul manager a fost surprins, la o discuție, într-o stație peco pe drumul dintre Rm.Vîlcea și Pitești, în toamna anului trecut.

Familia Mărășescu, Georgeta, ingineră la compartimentul de mediu al CEO și soțul său, Gheorghe, șeful Carierei Pinoasa, se află și ea în siajul lui Laurențiu Ciurel, potrivit unor surse din companie. ”Sinistra mediului”, cum e poreclită Georgeta Mărășescu de către colegi, e cunoscută ca fiind una din salariatele TESA care-i furnizează informații fostului manager, însă majoritatea sunt nereale sau simple bârfe, iar Ciurel le inserează în narațiunile sale ca pe niște cimilituri.

Gheorghe Mărășescu a fost numit în funcția de șef al Carierei Pinoasa, în martie 2013, pe când manager al CEO era Laurențiu Ciurel. După ce în iulie, anul trecut, la Cariera Pinoasa, a avut loc un accident de muncă, doi mineri suferind arsuri arsuri grave în urma electrocutării la un panou, Mărășescu a fost schimbat din funcție, dar repus, după o scurtă perioadă, în poziția de șef, cu susținere de la PSD.

Recomandă acest articol: facebook twitter myspace google stumbleupon reddit digg

13.08.2019. 04:00

Comentarii

Acest articol n-are nici un comentariu.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns