Ciorba cu oase de porc afumate

0
79

Ciorba cu oase de porc afumate este o ciorba de iarna,se mananca fierbinte. Cu mamaliguta calda si ardei iute este o minunatie!

INGREDIENTE

  • 700 g. oase de porc afumate
  • o ceapa galbena
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o radacina pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 radacina mica telina
  • o legatura leustean
  • 100 ml. suc de rosii
  • 250-300 ml. zeama de varza

Portii: 6 Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu oase de porc afumate:

Portioneaza oasele si lasa-le 20 min. in apa calda.

Pune 1 1/2 l. apa intr-o oala si pune-o pe foc.

Curata ceapa,ardeiul ,morcavul,telina,radacina de pastarna si patrunjel,spala-le ,apoi toaca-le in cuburi mici si pune-le in oala de ciorba.

Cand sunt pe jumatate fierte adauga oasele afumate.

Lasa la fiert inca 20 minute si adauga sucul de rosii.

Dupa 10 minute adaugi zeama de varza.

Cand a disparut spuma la fiert stingi focul si pui leusteanul spalat si tocat marunt.

Se servestefierbinte cu mamaliguta sau paine,dar neaparat cu ardei iute.

Sa va fie de folos!

The post Ciorba cu oase de porc afumate appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns