Chiftelute de sfecla cu sos vanatoresc

0
90

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Retete de post creative

INGREDIENTE

  • Chiftelute: 5 sfecle mici,
  • 2 cartofi mari,
  • 1 legatura de ceapa,
  • 1 mana de baby spanac
  • circa 50 g pesmet,
  • sare
  • Sos vanatoresc:700 g morcovi, 300 g ciuperci, 2 legaturi leurda, 1 ceapa. 1/2 telina, 1 tulpina apio, sare, 2 frunze dafin, 1 lingura amidon, 1 lingurita mustar, 200 ml lapte de soia

Portii: 6 Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de sfecla cu sos vanatoresc :

Punem la copt cartofii si sfecla intr-o tava, la 200 de grade.Intre timp incepem sa pregatim sosul vanatoresc. Spalam si curatam legumele.Telina si morcovii ii dam pe razatoarea mare. Tocam marunt ceapa, apio si leurda,iar ciupercile le feliem.Calim ceapa in putin ulei, adaugam telina si apio, apoi morcovii, saram si amestecam din cand in cand.Adaugam ciupercile, asezonam cu piper, aruncam si frunzele de dafin, amestecam, punem leurda tocata, stingem cu putina apa si lasam sa fiarba la foc moderat. Amestecam amidonul cu mustarul si cu laptele de soia, turnam peste legume, si lasam sa se ingroase amestecand in continuu.Scoatem frunzele de dafin si blendam putin, pana sosul devine cremos.

The post Chiftelute de sfecla cu sos vanatoresc appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns