Chec aromat de post

0

"Retete de post creative"

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 g zahar
  • 100 g nuca macinata
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa minerala
  • 200 ml suc proaspat portocale
  • 1 lg-ta scortisoara
  • coaja de la 2 portocale mari
  • 1 lg-ta bicarbonat
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 1 lg-ta esenta rom
  • 2 mere
  • sare

Portii: 5 Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aromat de post:

Se bat bine uleiul cu zaharul ,apoi se adauga pe rand apa minerala, sucul (stors) de portocale,esenta rom ,faina,praful de copt, bicarbonatul,sarea , scortisoara si nuca macinata.

Se toarna 1/3 aluat intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt,pentru a se scoate mai usor.Se pun cubulete de mar (decojit) date prin faina si se continua asa pana se termina ultimul strat (cu mere).La mine au fost trei straturi de aluat si trei de mere.Va iesi un singur chec,care se coace la foc mic 50 minute, sau pana este gata.Se verifica dupa 50 minute, cu un frigarui de lemn.Daca iese curat, dupa ce l-ati introdus in mijloc, inseamna ca este gata.Altfel se mai lasa in cuptor.

The post Chec aromat de post appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

O Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Lasă un răspuns