Ardei umpluti cu branza Feta pusi la marinat

0
46

Ai pofta de o gustare mediteraneana? Pune in aplicare o reteta rapida si delicioasa, de ardei umpluti cu branza Feta. Nu te ingrijora, daca nu reusesti sa ii servesti pe toti la o masa, gasesti mai jos si cum sa ii pui la marinat, ca ardeii umpluti cu Feta sa reziste mai mult timp!

Ingrediente

12-15 ardei kapia/ardei mini 150 g crema de branza 250 g branza Feta 2 linguri pasta de masline o lingurita oregano un praf piper

Ingrediente pentru fiert

2 lingurite oregano 2 lingurite busuioc sare boabe de piper Mod de preparare:

1. Intr-o cratita incapatoare, pune 2-3 L de apa la fiert, impreuna cu condimentele si sarea.
2. In rastimp, curata ardeii de cotoare si de seminte (daca folosesti kapia, e nevoie doar de varful ardeiului, cca 5-6 cm de la varf).
3. Pune ardeii la oparit pentru 3 minute si lasa-i in apa clocotind la foc mare. Scoate ardeii si trece-i pe sub un jet rece de apa, pentru a le opri fierberea.
4. Freaca branza Feta cu crema de branza, pasta de masline, un praf de piper si cu oregano. Umple ardeii cu compozitia obtinuta si serveste-i sau pune-i la marinat.
5. Pentru a pune ardeii umpluti cu Feta la marinat, asaza-i intr-un borcan curat si acopera-i cu un amestec de ulei de masline si oregano. Da apoi borcanul la frigider pana la servire.

S-ar putea sa-ti placa si:

Salata de ardei copti – reteta bunicii

Tocanita de ardei copti

Pui cu sos de ardei copti

Mod de preparare:

1. Intr-o cratita incapatoare, pune 2-3 L de apa la fiert, impreuna cu condimentele si sarea.
2. In rastimp, curata ardeii de cotoare si de seminte (daca folosesti kapia, e nevoie doar de varful ardeiului, cca 5-6 cm de la varf).
3. Pune ardeii la oparit pentru 3 minute si lasa-i in apa clocotind la foc mare. Scoate ardeii si trece-i pe sub un jet rece de apa, pentru a le opri fierberea.
4. Freaca branza Feta cu crema de branza, pasta de masline, un praf de piper si cu oregano. Umple ardeii cu compozitia obtinuta si serveste-i sau pune-i la marinat.
5. Pentru a pune ardeii umpluti cu Feta la marinat, asaza-i intr-un borcan curat si acopera-i cu un amestec de ulei de masline si oregano. Da apoi borcanul la frigider pana la servire.

S-ar putea sa-ti placa si:

Salata de ardei copti – reteta bunicii

Tocanita de ardei copti

Pui cu sos de ardei copti

The post Ardei umpluti cu branza Feta pusi la marinat appeared first on Club de sanatate.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns